Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LA Lakers a retras tricourile cu numerele 8 şi 24 purtate de Kobe Bryant

Kobe Bryant

Echipa Los Angeles Lakers a retras, luni seară, tricourile cu numerele 8 şi 24 puratate de Kobe Bryant, în pauza partidei cu Golden State Warriors, din campionatul NBA, informează BBC.

Magic Johnson, de asemenea fost baschetbalist la Lakers, a participat la festivitate şi l-a numit pe Bryant cel mai bun jucător al echipei, din toate timpurile.

"Ne-a făcut să ne frecăm la ochi şi să ne întrebăm ce am văzut. Nu va mai fi niciodată un alt Kobe Bryant", a adăugat Johnson, potrivit News.ro.

Bryant, în vârstă de 39 de ani, s-a retras din activitate în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la LA Lakers. El este al zecelea baschetbalist din istoria LA Lakers în onoarea căruia se retrage un tricou, după Wilt Chamberlain (13), Elgin Baylor (22), Gail Goodrich (25), Earvin “Magic” Johnson (32), Kareem Abdul-Jabbar (33), Shaquille O’Neal (34), James Worthy (42), Jerry West (44) şi Jamaal Wilkes (52).

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.