Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Moscova se lansează o idee care încinge spiritele: 'Guvern ucrainean în exil', format de politicieni pro-ruși

viktor ianukovici

Fostul prim-ministru ucrainean Mykola Azarov, politicianul ucrainean de opoziție și președintele consiliului politic al OPWDD, interzis în Ucraina, Viktor Medvedciuk, și fostul președinte ucrainean Viktor Ianukovici ar trebui să înființeze un "guvern în exil", a declarat Vladimir Kozin, membru corespondent al Academiei de Științe Militare din Rusia, într-un interviu pentru ura.ru.

Anterior, Viktor Medvedciuk a publicat un articol în publicația rusă Izvestia. În acesta, politicianul, în special, își face o evaluare a consecințelor care pot apărea în timpul „operațiunii militare speciale” din Ucraina.

"Mykola Azarov, Viktor Medvedciuk și Viktor Ianukovici ar trebui să formeze un guvern în exil din partea propriilor cetățeni, nu din partea celor din Federația Rusă. Ucraina, deși desfășoară o agresiune combinată Ucraina-NATO împotriva noastră, este o țară suverană. Are propriul președinte, propriul sistem judiciar și așa mai departe. Este clar că decizia de a crea un astfel de guvern a fost amânată, dar mai bine mai târziu decât niciodată", a declarat Vladimir Kozin.

În opinia sa, actuala conducere militară și politică ucraineană, reprezentată de președinte, prim-ministru, miniștrii apărării și afacerilor externe, precum și de o serie de alte persoane, s-a discreditat complet și a întors cetățenii țării împotriva lor înșiși. De asemenea, politicienii ucraineni menționați mai sus au provocat țării daune socio-economice, financiare, umanitare și spirituale enorme, precum și daune internaționale ireparabile.

Corespondentul militar a calificat articolul lui Medvedciuk ca fiind în general corect și relevant, dar a atras atenția asupra faptului că Războiul Rece nu s-a încheiat, el continuă până în prezent și a căpătat cel mai periculos caracter în dimensiunea globală din vina Statelor Unite și a aliaților săi din NATO.

"Viktor Medvedchuk este bun pentru că a început să vorbească public. El cunoaște bine situația din țara sa, motivele pentru care Ucraina a căzut atât de adânc în canionul american. Mykola Azarov ar trebui să-și expună mai des punctul de vedere în presa scrisă și electronică. Viktor Ianukovici ar putea vorbi mai detaliat despre fondul problemelor cu care se confruntă în prezent patria lor, fie în presă, fie online, dar aceste discursuri publice ar trebui să conțină propuneri mai concrete, care să fie înțelese de ucraineni și de toate celelalte națiuni", a conchis interlocutorul agenției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.