Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La o jumătate de oră de la lansare, siteul imminvest.ro era blocat

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvern bolos danca

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a lansat vineri programul IMM Invest, prin care IMM-urile din România pot beneficia de credite garantate cu până la 90%, dar la o jumătate de oră de la oficializarea siteului unde doritorii puteau depune solicitările, www.imminvest.ro era blocat.

Citește și: VIDEO Guvernul lansează programul anti-criză! Cîțu: Statul va da 15 miliarde de lei, fără dobândă, micilor afaceri, până la sfârșitul anului

Plafonul IMM INVEST România, în valoare de 15 miliarde de lei, a fost subscris de finanțatori în proporție de 120,5%, a anunțat recent FNGCIMM.

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) anunța că 40. 000 de întreprinderi mici şi mijlocii sunt aşteptate în programul guvernamental de finanţare.

Potenţialii beneficiari îşi vor putea asigura lichidităţile pentru derularea activităţii curente sau pentru investiţii, prin accesarea de finanţări garantate.

„Principalul avantaj al Programului IMM INVEST ROMÂNIA este că asigură o finanţare rapidă, fără costuri de finanţare şi de garantare, având avantajul garanţiei statului pentru toate categoriile de credite, dobândă şi comisionul de garantare fiind suportate integral de la bugetul de stat, prin Ministerul Finanţelor Publice. Subvenţionarea totală a costurilor cu dobânzile şi comisioanele se aplică de la data acordării creditului până la 31 martie 2021, cu posibilități de prelungire”, a informat FNGCIMM, printr-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.