Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Sarmizegetusa Regia se va intra doar cu MASCÄ‚

destinatii.eu
sarmizegetusa

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie şi în arealul sitului arheologic de la Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei, în contextul în care în întreg judeţul Hunedoara este deja valabilă o măsură similară dispusă de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a informat marţi administraţia monumentului istoric, anunță AGERPRES.

"În urma deciziei luate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care impune obligativitatea purtării măştii de protecţie de către toate persoanele prezente în spaţii publice deschise, vă recomandăm să purtaţi masca de protecţie, astfel încât aceasta să acopere gura şi nasul pe parcursul vizitei dumneavoastră în situl arheologic Sarmizegetusa Regia", se menţionează marţi pe pagina oficială a Administraţiei Sitului Sarmizegetusa.

Citește și: DNA intră la rupere! Fost director al Apelor Române, reţinut pentru luare de mită

Sunt exceptaţi de la portul măştii de protecţie copiii cu vârste mai mici de cinci ani. De asemenea, este interzis accesul grupurilor mai mari de 50 de persoane.

Purtarea măştii de protecţie a devenit obligatorie, de la 1 august, pe teritoriul judeţului Hunedoara, în condiţiile în care autorităţile au constatat o tendinţă crescătoare a ratei de infectare cu noul coronavirus.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.