Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Sibiu se va organiza o minibursă a locurilor de muncă pentru refugiaţii ucraineni

vestidinrusia.ro
Compania internațională IT corporatie munca calculator

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu va organiza miercuri, 4 mai, la sediul său, o minibursă locurilor de muncă pentru refugiaţii ucraineni, a anunţat preşedintele instituţiei, Daniela Cîmpean, printr-un comunicat de presă.

"Cea mai stringentă problemă cu care refugiaţii se confruntă este aceea de a găsi un loc de muncă şi în acest sens vom organiza o minibursă a locurilor de muncă, la sediul CJ. Vreau să le mulţumesc tuturor firmelor care au dat curs invitaţiei noastre şi vor participa cu oferta de job-uri dedicate cetăţenilor ucraineni. Totodată, cu sprijinul instituţiilor statului prezente la eveniment, ucrainenii vor putea afla detalii privitoare la educaţia copiilor, la documentele şi sursele oficiale din care să se poată informa, la aspecte ce ţin de asistenţa medicală, angajări şi alte informaţii de care au nevoie pentru a se integra cât mai uşor în comunitatea judeţului Sibiu şi de a se simţi bine în perioada pe care o vor petrece în judeţul nostru. Sunt convinsă că lucrurile se vor aşeza treptat, dar este nevoie de efort susţinut din partea noastră, a autorităţilor, şi a întregii comunităţi", a afirmat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Potrivit sursei citate, bursa va avea loc de la ora 10,00. Tot miercuri, de la aceeaşi oră, la sediul CJ Sibiu vor avea loc prezentări ale mai multor instituţii care pot oferi sprijin refugiaţilor.

CJ Sibiu nu a precizat deocamdată câte locuri de muncă vor fi disponibile pentru refugiaţii ucraineni la această minibursă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.