Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La un pas de tragedie - Șapte copii și mama lor, la spital din cauza intoxicației cu monoxid de carbon

zuonline.ch
spital semn indicator

Șapte copii cu vârste între 3 și 16 ani, împreună cu mama lor, au fost duși la spitalul din Bistrița, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba cu care încălzeau locuința, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Bistrița, nouă persoane – părinții și șapte copii s-au intoxicat, în timpul nopții, cu monoxid de carbon de la sobă alimentată cu combustibil solid.

Citeste si Ipoteză EXPLOZIVĂ în cazul DNA Oradea - Un avocat acuză că furnizarea înregistrării este jocul SRI

Incidentul s-a petrecut în localitatea Tărpiu, la fața locului fiind trimise șase autospeciale SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulață. Echipajele medicale, ajunse la fața locului, au transferat la spitalul opt persoane – mana și cei șapte copii, tatăl refuzând internarea.

“Echipajele medicale (două EPA, un TIM și trei SAJ), au găsit la locul solicitării șapte copii (șase fete și un băiat), cu vârste cuprinse între trei și 16 ani, și doi adulți (părinții). Toți erau conștienți, cooperanți, prezentau cefalee, amețeli și vărsături. Tuturor copiilor și mamei li s-a administrat oxigen și au fost transportați la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale. Tatăl a refuzat tratamentul, dar și transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă.

Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud au stabilit că cele nouă persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei sobe alimentate cu combustibil solid care o foloseau pentru încălzirea locuinței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.