Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La un pas de tragedie - O femeie din Prahova a fost mușcată de față de un câine lăsat liber

Adevarul
caini agresivi

O femeie de 43 de ani, din satul Meri, județul Prahova, a ajuns la spita, duminică, după ce a fost mușcată de un câine, în zona feței, în timp ce mergea pe stradă. Polițiștii l-au amendat pe proprietarul câinelui cu 500 de lei, potrivit mediafax.

Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că mama sa ar fi fost mușcată de un câine, duminică, în jurul orei 13.15.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din satul Meri, femeia în vârstă de 43 de ani ar fi fost atacată și mușcată de un câine în zona feței.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care i-a acordat femeii primele îngrijiri. Ulterior, femeia a fost dusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Proprietarul câinelui a fost amendat pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri cu amendă în valoare de 500 de lei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.