Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lacrimi la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu - Peste 100 de persoane, la înmormântare! Un designer celebru anunță că nu participă: 'S-a ajuns la un scandal imens'

EVZ
Razvan Ciobanu

Peste 100 de persoane, între care și Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, s-au prezentat, joi la Cimitirul Progresul din Capitală, unde urmează să fie înmormântat creatorul de modă Răzvan Ciobanu, conform Mediafax.

Peste 100 de persoane s-au prezentat, joi dimineață, la Cimitirul Progresul din Capitală, pentru a asista la slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu.

Între acestea, se află și Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu, avocata Laura Vicol și Raluca Bădulescu, care au adus coroane de flori.

Toți ochii sunt ațintiți asupra CCR și ÎCCJ/ Birchall, așteptată să ia două decizii importante

Într-o postare pe Facebook, designer-ul Adina Buzatu, apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a scris că nu va participa la înmormântare, deoarece „s-a ajuns la un scandal imens, un circ”.

„Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem rudă, prietenul, omul bun și talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potențat de interpretări, supoziții, ipoteze, declarații, păreri mai mult sau mai puțîn avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în neființă și să întețească durerea celor care l-au iubit”, a scris pe Facebook Adina Buzatu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa. Testul rapid indică prezența de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Acesta ar fi suferit de depresie, potrivit apropiaților lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.