Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ladislau Boloni ar putea antrena din nou în Belgia

fanatik.ro
ladislau boloni

Ladislau Boloni, demis recent de la conducerea tehnică a echipei Panathinaikos Atena, ar putea reveni în Belgia, pe banca unei nou-promovate, informează dhnet.be, potrivit news.ro.

RFC Seraing a revenit în prima ligă după 25 de ani şi după ce a câştigat barajul de promovare/menţinere cu Waasland-Beveren (1-1 acasă şi 5-2 în deplasare), însă se va despărţi de antrenorul cu care a obţinut această frumoasă performanţă, Emilio Ferrera.

Sursa citată scrie că printre antrenorii doriţi de conducerea formaţiei din oraşul de pe Râul Meuse sunt Franky Vercauteren şi Michel Preud'homme, dar şi Boloni.

Citește și: DOSAR Cum a ajuns DNA la `cârtița` de la CONTRA-INFORMAȚII Suceava...

Contactat în legătură cu noul antrenor, conducerea lui Seraing nu a dorit să comenteze pe această temă, atâta timp cât Emilio Ferrera este încă sub contract.

"Nu vorbim despre Ladislau Boloni, Michel Preud'homme sau alţii în acest moment. Avem un antrenor sub contract. În ziua când acest lucru nu va mai fi, voi vedea...", a declarat preşedintele Mario Franchi.

Pentru Boloni, aceasta ar fi patra experienţă în Belgia, după ce fostul selecţioner al României a mai pregătit formaţiile Standard Liege, Antwerp şi Gent.

Panathinaikos Atena l-a dat afară pe Boloni la 11 mai. El preluase conducerea tehnică a echipei Panathinaikos Atena, la 19 octombrie 2020, în locul spaniolului Dani Poyatos.

Echipa din Atena era pe locul 11 după patru etape, cu două puncte, când a venit tehnicianul român. El a lăsat formaţia pe locul 5, cu 52 de puncte, după 34 de etape, dar fără şanse de a prinde cupele europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.