Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ladislau Boloni nu intenţionează să rămână la Royal Antwerp

fanatik.ro
ladislau boloni

Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat, într-un interviu pentru M4 Sport, că nu intenţionează să rămână la Royal Antwerp, relatează sport.be, potrivit news.ro.

“Nu intenţionez să merg mai departe. Am ajuns la un nivel la care următoarea etapă ar fi câştigarea titlului şi acest lucru necesită o filosofie diferită. Nu cred că mai putem progresa. Mi-ar plăcea să rămân activ în fotbal. Sunt suficient de naiv ca să gândesc că încă pot transmite energia şi motivaţia mea”, a spus Boloni.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Secretarul general al clubului Antwerp, Sven Jaecques, a declarat pentru Het Nieuwsblad că tehnicianul s-a pronunţat prea curând. “Am aflat ce a zis Boloni, dar este evident prematur. Este adevărat că este pe final de contract, însă viitorul său încă nu a fost discutat. Din simplul motiv că încă nu am vorbit între noi. De la oprirea competiţiei, priorităţile au devenit altele. Intenţia era să ne aşezăm la masă după finala Cupei şi după play-off, dar din motive evidente acest lucru încă nu s-a întâmplat. Oricum, pentru noi toate opţiunile rămân deschise”, a explicat Jaecques.

Boloni pregăteşte echipa belgiană Antwerp din iunie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.