Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ladislau Boloni s-a întâlnit cu Valentin Ceauşescu, apropiat al generaţiei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni: Mi-a transmis că ne îmbrăţişează pe toţi

fanatik.ro
ladislau boloni

Fostul fotbalist al Stelei, Ladislau Boloni, a declarat, miercuri seara, că s-a întâlnit cu Valentin Ceauşescu, fiul fostului preşedinte al României, care a fost un apropiat al generaţiei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, care i-a transmis că îi îmbrăţişează pe toţi foştii jucători, fără a fi prezent însă la inaugurarea noului stadion din Bulevardul Ghencea.

"Ne-am simţit bine pentru că ne-am văzut pe un stadion foarte frumos şi singurul regret a fost că au lipsit câţiva dintre noi. Dumnezeu să îi ierte! Ne gândim şi la Nea Imi şi la domnul Valentin, toţi au fost oameni extraordinari, speciali fără de care nu puteam obţine acele rezultate. Toţi suntem puţin egoişti, ne place să fim aplaudaţi, astfel de satisfacţii nu ai prea des în viaţă. E un eveniment frumos. Trebuie să ne mândrim cu astfel de performanţe. Domnul Ceauşescu nu a putut veni, a avut nişte probleme mai speciale. Eu am vorbit cu el astăzi, am fost mult timp împreună, ne-am plimbat, dar asta a fost tot. Dar cu sufletul a fost alături de noi. Mi-a transmis un cântec al lui Celentano prin care ne spunea că nu are braţe îndeajuns de mari ca să ne îmbrăţişeze pe toţi. V-am spus că este un om excepţional", a explicat Boloni, potrivit agerpres.ro.

Antrenorul nu a exclus o reîntoarcere în fotbalul românesc, precizând că fiecare parte trebuie să facă paşi pentru ca acest lucru să se întâmple: "Eu cred şi sper că aparţin în continuare fotbalului românesc, poate că trebuie să fac şi eu mai multe, dar trebuie să simt şi eu puţin mai mult. Referitor la fotbalul românesc cred că şi eu trebuie să fac paşi, dar şi el trebuie să facă paşi către mine ca să ne reîntâlnim", a mai spus Boloni, care nu a dorit să comenteze retragerea numărului 7 purtat de coechipierul său Marius Lăcătuş.

CSA Steaua Bucureşti a inaugurat, miercuri seara, noul stadion din Ghencea cu o victorie la scor, 6-0 (0-0) cu echipa sârbă de liga a treia OFK Belgrad.

Noul stadion Steaua, construit cu ocazia organizării la Bucureşti a EURO 2020, a fost inaugurat, miercuri seara, în cadrul unui eveniment special organizat de Clubul Sportiv al Armatei la care au fost prezenţi câştigătorii Cupei Campionilor Europeni şi la care au asistat aproximativ 15.000 de spectatori.

Numărul fanilor prezenţi la evenimentul în care clubului roş-albastru a sărbătorit 74 de ani de istorie, dar şi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, a fost limitat la jumătate din capacitatea arenei din cauza restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

Au fost prezenţi la sărbătoare majoritatea componenţilor echipei care cucerea la 7 mai 1986 cel mai important trofeu european continental printre care se numără Helmut Duckadam, Ştefan Iovan, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Gavril Balint, Ladislau Boloni, Tudorel Stoica, Marius Lăcătuş, Victor Piţurcă şi Anghel Iordănescu. Au absentat din diverse motive fostul portar Dumitru Stângaciu, fostul tehnician Emeric Ienei şi managerul Stelei din 1986, Valentin Ceauşescu.

Construcţia noii arene din Bulevardul Ghencea a demarat în februarie 2018 şi s-a încheiat în noiembrie 2020. Costurile lucrărilor se ridică la 407.353.320 lei, aproximativ 81 de milioane de euro.

Stadionul Steaua are o capacitate de 31.254 locuri şi îndeplineşte criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.

Construcţia cuprinde: 9 săli de antrenament pentru alte discipline sportive ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti; 24 de camere de cazare pentru sportivi; spaţii pentru Muzeul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti; zonă de presă şi sky-box-ul în partea superioară a Tribunei I, pentru a spori vizibilitatea şi care respectă standardele UEFA şi FIFA; zonă de promenadă destinată publicului.

Suprafaţa de teren are dimensiunile standard (lungime de 105 m şi o lăţime de 68 m) şi este prevăzută cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigaţie şi încălzire pentru sezonul de iarnă. Nouă arenă va putea găzdui şi competiţii sportive de rugby.

Lucrările au fost finanţate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii, beneficiarul noului stadion fiind Ministerul Apărării Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.