Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lady Gaga a fost, în weekend, domnişoară de onoare la nunta Sarei Tanno, makeup artistul ei, cu Tim Stewart

lady gaga

Cântăreaţa Lady Gaga a fost, în weekend, domnişoară de onoare la nunta Sarei Tanno, makeup artistul ei, cu Tim Stewart, şi a publicat online mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc în Mexic, potrivit news.ro.

Gaga a purtat o rochie roz, cu iar culoarea părului a fost asortată. „Doi dintre cei mai buni prieteni ai mei, Sarah Tanno şi Tim Stewart, tocmai s-au căsătorit. E timpul să petrecem”, a scris ea în dreptul unei fotografii cu buchetul de domnişoară de onoare.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Într-o altă imagine, publicată de organizatoarea nunţii, ea apare alături de mireasă.

Sarah Tanno, care a ajutat-o pe Gaga să îşi dezvolte brandul de frumuseţe Haus Laboratories şi este director în companie, a publicat, de asemenea, imagini de la nuntă. Din săptămâna petrecută în staţiunea Cabo Azul, ea a împărtăşit pe Instagram şi o imagine de la repetiţia finală de dinaintea nunţii, în care Lady Gaga apare purtând o rochie neagră.

Între cei care au participat la nuntă s-au numărat Evan Ross şi Ashlee Simpson, Riawna Capri, hairstylist al lui Taylor Swift, Sandra Amador şi Tom Eerebout, stiliştii lui Lady Gaga, sora vedetei, Natali Germanotta; basistul Jonny Good din trupa cântăreţei, designerul Scott Studenberg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.