Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lady Gaga a PROTESTAT în fața clădirii Trump Tower: Ce MESAJ a afișat artista - FOTO

time.com
donald trump

Victoria lui Donald Trump nu a fost privită deloc bine de majoritatea vedetelor de la Hollywood și nu numai. Una dintre ele este Lady Gaga, care a protestat în faţa clădirii Trump Tower din New York, cu un banner pe care scria "dragostea întrece ura".

Lady Gaga este înfăţişată într-o fotografie ţinându-şi capul în mâini, cu o figură sumbră, după ce cu ceva timp în urmă, protestase în exteriorul Trump Tower din New York, cu un banner pe care scria "dragostea întrece ura" (în engleză, "trumps" înseamnă "a întrece" sau "a tăia cu atu", în teoria jocurilor de cărţi, astfel încât Lady Gaga s-a folosit de un joc de cuvinte - n.r.).

Citește și: VIDEO - Victoria lui Trump a scos POPULAȚIA în STRADĂ: Proteste de amploare în toată America

Cântăreaţa postase şi un mesaj pe Twitter mai devreme: "Într-o lume plină de speranţă, vom fi auziţi. Votează pentru amabilitate, egalitate şi iubire. Nimic nu ne va opri. Spune o rugăciune pentru America". Mesajul artistei a fost publicat în timpul scrutinului, conform Mediafax.

Victoria lui Donald Trump a produs şoc şi neîncredere la Hollywood. Madonna, Cher, Kelly Clarkson, Katy Perry, Shakira şi multe alte vedete şi-au exprimat opiniile sumbre legate de rezultatul alegerilor. Celebrităţile îşi declară ferm frica şi consternarea după ce Trump a fost declarat câştigător.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.