Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lady Gaga lansează al şaselea album de studio - Artista a confirmat titlul și data de lansare

lady gaga

Lady Gaga a confirmat titlul şi data de lansare pentru cel de-al şaselea album de studio, pe care este inclus single-ul „Stupid Love”, prezentat vineri potrivit news.ro.

Artista a anunţat pe Twitter că viitorul album este intitulat „Chromatica”, aşa cum era speculat de fani în ultimele luni, şi că acesta va fi lansat pe 10 aprilie.

Materialul discografic va cuprinde 16 piese, Gaga este producător executiv, iar Michael Tucker (Bloodpop) este producător şi compozitor.

Imaginea publicată de ea în mesajul de pe Twitter nu reprezintă coperta albumului, a precizat cântăreaţa. „Am făcut-o ca să vă bucuraţi de ea între timp”.

Având în vedere single-ul „Stupid Love”, odată cu acest album - primul de la coloana sonoră pentru filmul „A Star is Born” (2018) - ea revine la genul dance-pop care a consacrat-o.

Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta), născută pe 28 martie 1986, este cântăreaţă, compozitoare şi producător muzical, dar şi actriţă. A debutat discografic în 2008, cu „The Fame”, iar albumele ei au fost vândute în aproximativ 30 de milioane de copii la nivel mondial. A fost premiată cu Oscar în 2019 pentru piesa „Shallow” şi inclusă între membrii Academiei americane de film. De-a lungul carierei, a câştigat 11 premii Grammy din 27 de nominalizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.