Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LaLiga nu va sancţiona cluburile spaniole care au susţinut proiectul Super Ligii

https://adevarul.ro/
super liga europeana

La Liga nu ia în considerare sancţiuni împotriva echipelor Real Madrid, FC Barcelona şi Atletico Madrid, care au susţinut proiectul Super Ligii europene de fotbal, a declarat preşedintele ligii spaniole, Javier Tebas, scrie DPA potrivit Agerpres.

''Nu vorbim despre sancţiuni. Toată lumea vrea să vadă capete rostogolindu-se, dar avem proceduri, nu avem în vedere pedepse. Aceste cluburi au fost sancţionate chiar de fanii lor care le-au arătat că nu fac o favoare fotbalului european. Oricum reputaţia lor a fost ştirbită'', a arătat Tebas.

În schimb, Javier Tebas a spus că La Liga caută măsuri de protecţie pentru viitor. ''Pentru a fi într-o ligă, echipele trebuie să respecte concurenţa'', a spus acesta.

După ce preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a afirmat că Super Liga este ''necesară'', Tebas a replicat: ''Cred că FC Barcelona are multe alte probleme serioase, iar Laporta ar trebui să se concentreze pe chestiunile financiare interne astfel încât echipa sa să poată fi competitivă în continuare''.

Real Madrid şi FC Barcelona sunt singurele echipe, din cele 12 iniţiatoare ale Super Ligii, care nu au anunţat oficial că renunţă la proiect. A treia echipă spaniolă angrenată în acest demers, Atletico Madrid, s-a dezis de iniţiativă miercuri seară.

Aşa cum se ştie, nici cluburile italiene din proiectul Super Ligii - Inter Milano, Juventus Torino şi AC Milan - nu vor fi sancţionate de Federaţia italiană, după cum a anunţat preşedintele Federaţiei italiene de fotbal (FIGC), Gabriele Gravina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.