Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lansarea filmului 'Wonder Woman 1984' amânată pentru luna august

YouTube
wonder woman

Lansarea filmului „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, a fost amânată pentru luna august, potrivit news.ro.

Warner Bros. a anunţat că a decis o nouă amânare a premierei în cinematografe pentru continuarea filmului „Wonder Woman” (2017), de data aceasta, din cauza pandemiei de Covid-19.

Iniţial, filmul trebuia să ruleze în cinematografe de la 1 noiembrie 2019, apoi a fost reprogramat pentru 5 iunie 2020, iar acum, „Wonder Woman 1984” va intra în cinematografe pe 14 august 2020.

Din distribuţia filmului mai fac parte Chris Pine, Pedro Pascal şi Kristen Wiig. La nivel nord-american, „Wonder Woman” (2017) a generat încasări de 412 milioane de dolari, iar la nivel global, de 821,8 milioane de dolari.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Germania a confirmat 4.764 de cazuri noi de coronavirus

Studiourile au mai anunţat că premiera „In the Heights”, adaptare a musicalului lui Lin-Manuel Miranda, ce urma să aibă loc pe 26 iunie, este amânată indefinit, la fel şi cea a „Scoob”, animaţie bazată pe persoanejele „Scooby-Doo”, programată pe 15 mai. „Malignant”, thriller regizat de James Wan, era programat să ruleze din 14 august, însă a fost scos din program. Astfel, aceste trei filme nu au, momentan, date de lansare.

În urmă cu o săptămână, cinematografele din America de Nord şi numeroase ţări din lume au fost închise din cauza creşterii răspândirii Covid-19 şi ca măsură de prevenire a acesteia.

AMC Theatres, cel mai important lanţ de cinematografe american, a transmis că sălile sale vor fi închise între 6 şi 12 săptămâni.

La nivel mondial, au fost raportate aproximativ 400.000 de cazuri de infectare cu Covid-19 în circa 200 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.