Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Elveţianca Lara Gut-Behrami s-a impus în primul slalom super-uriaş de la Kvitfjell și este tot mai aproape de marele Glob de Cristal

Lara Gut-Behrami

Elveţianca Lara Gut-Behrami s-a impus în primul slalom super-uriaş de la Kvitfjell (Norvegia), desfăşurat sâmbătă în cadrul Cupei Mondiale feminine de schi alpin, şi a făcut încă un pas spre câştigarea marelui Glob de Cristal în acest sezon.

Schioarea din Ţara Cantoanelor a devansat-o cu 12/100 pe Cornelia Huttter din Austria, ocupanta locului secund. Pe poziţia a treia s-a clasat o altă austriacă, Mirjam Puchner, la 13/100.

Concursul de sâmbătă trebuia să fie iniţial unul de coborâre, însă, din cauza condiţiilor meteo, antrenamentele prevăzute joi şi vineri nu au putut avea loc, astfel că proba a fost transformată într-una de slalom super-uriaş, conform AFP.

Lara Gut-Behrami, care a preluat conducerea în clasamentul general al Cupei Mondiale la finele lunii ianuarie, după accidentarea suferită de americanca Mikaela Shiffrin la Cortina d'Ampezzo, are acum un avans de 305 puncte faţă de rivala sa din Statele Unite, absent de la Kvitfjell din cauza unei accidentări şi care se pregăteşte să revină în competiţie săptămâna viitoare, la Are (Suedia).

Elveţianca are ocazia să-şi mărească şi mai mult avansul faţă de Shiffrin în acest weekend, în condiţiile în care duminică va avea loc o nouă probă de slalom super-uriaş în staţiunea norvegiană.

În vârstă de 32 de ani, Lara Gut-Behrami are în palmares 45 de victorii în Cupa Mondială de schi alpin, competiţie în care a cucerit deja marele Glob de Cristal în sezonul 2015-2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.