Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Larisa Iordache a renunțat la patrulare și uniforma de Poliție: Nu era treaba mea să stau în stradă

Larisa Iordache

Fosta gimnastă Larisa Iordache a renunțat la patrulare și uniforma de poliție, la doar câteva zile după ce anunțase că a ieșit să ajute Poliția, din cauza lipsei de personal. Iordache susține că are probleme de sănătate, de aceea a renunțat.

Citește și: Streinu Cercel, avertisment în plină criză de COVID-19: 'Mă aștept ca în următoarele 5-10 zile să avem o problemă'

„Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. A niște probleme la tendonul ahilian de la piciorul stâng. Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau în stradă”, a declarat gimnasta pentru Click.

În urmă cu ceva timp, sportiva declara: „Am schimbat costumul de gimnastică cu uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casa. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la munca, sunt puși în pericol.  Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastra!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.