Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laszlo Balint, antrenor UTA, după umilința cu Sepsi: 'E dureros să văd jucători care se plimbă pe teren, nu pot accepta treaba asta'

Călin Popescu, UTA Arad

Tehnicianul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, şi-a criticat jucătorii pentru prestaţia de la meciul cu Sepsi, scor 0-3, precizând că nu au arătat “spirit” şi s-au plimbat pe teren.

“Nu aş spune că este o seară tristă, dar un meci din care trebuie să învăţăm. Prea multe nu sunt de spus după un asemenea scor, pentru mine este un foarte mare semn de întrebare. Când în prima repriză, exemplul de atitudine este dat de un copil precum Isac, este o foarte mare problemă pe care trebuie să o rezolvăm repede. Am ratat singuri cu portarul, adversarul a marcat trei goluri. Am invitat adversarul să bage mingea în poartă. Ăştia suntem, mai avem un meci şi după vom face o analiză foarte amănunţită ca să vedem unde suntem şi ce vrem să facem. E dureros să văd jucători care se plimbă pe teren, nu pot accepta treaba asta. Urmează meciul cu Astra, rămâne de văzut dacă ne facem sărbătorile frumoase sau nu. Suntem cu toţii în aceeaşi barcă. Vreau să-mi cer iertare. Tot timpul am susţinut că echipa, indiferent de rezultat, va arăta spirit. Astăzi, în foarte multe momente, nu am avut asta. Chiar vreau să îmi cer iertare în faţa suporterilor. Este clar că avem discuţii, este posibil să plece jucători, chiar jucători care nu sunt pe lista noastră. La cum s-au prezentat astăzi, ar trebui să vină la uşa biroului meu şi să spună ”Mister, nu merit să port acest tricou”. Este deranjant modul în care s-au prezentat astăzi”, a spus Balint, potrivit Digi Sport.

Citește și: Florin Busuioc: ‘Virusul ăsta n-a apărut așa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate’

De cealaltă parte, Leo Grozavu a declarat că victoria este meritată şi că îşi felicită jucătorii. “Avem acum alt aplomb înainte de FCSB, dar va trebui să dăm mult mai mult ca să obţinem şi de la FCSB ceva. Oricum, ce e mai greu e mai frumos, o victorie meritată, ştiam ca UTA îşi vinde scump pielea, dar băieţii au muncit şi îi felicit. Am făcut o primă parte a campionatului bună, trebuie să rămânem pe aceleaşi coordonate şi în retur. Nu ne mulţumim cu atât, ne dorim să ajungem în playoff, va fi însă diferit în retur, multe meciuri şi sper să ne mai lase în pace coronavirusul”, a afirmat Grozavu.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Citește și: EXCLUSIV Să râdem cu Clotilde Armand! Și-a trecut în CV-ul oficial că a fost ‘primar pentru o noapte’ în 2016, la Sectorul 1

Au marcat Safranko, în minutele 32 şi 81, şi Golofca în minutul 85.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.