Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laszlo Balint înaintea meciului cu Farul Constanța: Au jucători tehnici, jucători pe posesie, care dezvoltă bine acest tip de joc bazat pe controlul mingii

digisport.ro
laszlo balint

Antrenorul echipei de fotbal UTA Arad, Laszlo Balint, a afirmat, joi, într-o conferinţă e presă, că formaţia sa are nevoie la meciul cu Farul Constanţa să se mobilizeze şi să practice un joc colectiv, conform agerpres.

"Au jucători tehnici, jucători pe posesie, care dezvoltă bine acest tip de joc bazat pe controlul mingii, dar au şi individualităţi. Farul are golgheterul campionatului, au jucători care sunt la loturile naţionale. Important este ca noi să ne mobilizăm, avem nevoie de o exprimare colectivă foarte bună. Avem şi jucători capabil să iasă la suprafaţă cu anumite realizări tehnice. Sper ca şi acum să avem jucători care să vină cu motivaţie şi cu realizări, în aşa fel încât la sfârşit să ne bucurăm cu toţii. Noi ne-am luat măsurile de precauţie să anihilăm punctele forte ale celor de la Farul în totalitate. Nu ne axăm pe un singur jucător, Farul este periculoasă în tot ansamblul, e o echipă care dezvoltă un joc de posesie, care pasează cel mai bine şi ajunge repede în zona de finalizare. Dar rămânem concentraţi pe ceea ce avem noi de făcut", a declarat Balint.

Referitor la întârzierile salariale ale jucătorilor, Balint a spus că în întregul fotbal românesc echipele se bazează pe sumele primite din drepturile de televizare a meciurilor: "Vedeţi că este o problemă gravă în fotbalul românesc, faptul că majoritatea echipelor depind în proporţie foarte mare de aceste drepturi TV. Nu cred că este cel mai potrivit semnal pentru dezvoltarea fotbalului în momentul în care depindem atât de mult de nişte sume. Eu sper ca mulţi alţii ca aceste lucruri să se rezolve, să intrăm pe un făgaş normal în ceea ce priveşte dezvoltarea fotbalului românesc".

Tehnicianul a afirmat că nu se poate bucura de faptul că partida de la Constanţa se va disputa fără spectatori.

"Eu nu pot spune că mie îmi convine să joc fotbal fără spectatori. Toţi am dorit să ajungem la acest nivel, să ne bucurăm de stadioane pline. Mi-aş fi dorit ca măcar un anumit număr de spectatori să poată participa la meciurile din Liga I, dar din păcate acest lucru nu se poate", a mai spus Balint.

Partida Farul Constanţa - UTA Arad, din cadrul etepei a 16-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, la Ovidiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.