Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laszlo Balint: 'Randamentul lui Arlauskis va fi determinant în rezultatul final al meciului Celtic-CFR'

Fotbal
minifotbal

Prestaţia lui Giedrius Arlauskis (31 de ani) din meciul retur cu Celtic poate fi decisivă în ceea ce priveşte rezultatul returului din Scoţia. O spune Laszlo Balint (40 de ani), fostul său coleg de la Unirea Urziceni şi actualul antrenor al divizionarei secunde UTA Arad, potrivit Mediafax.

"Este unul dintre portarii foarte buni care evoluează în România. Cred că astăzi el poate avea un aport determinant la rezultatul final care se va consemna la sfârşitul celor 90 de minute. Să dea Dumnezeu să aibă o evoluţie bună, să nu primească gol. Dacă vor primi, va fi foarte greu să revină. Este un portar care poate prinde o zi mare, îi doresc multă baftă. Randamentul lui din această seară va fi determinant în rezultatul final", a spus Balint, pentru ProSport.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Învingătoarea dintre CFR Cluj şi Celtic va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu campioana Cehiei, Slavia Praga, echipa unde evoluează românii Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă.

CFR Cluj a trecut de FC Astana şi Maccabi Tel Aviv în primele două tururi preliminare. Dacă va fi eliminată, campioana României va juca în play-off-ul Europa League cu învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol şi AIK Stockholm (0-3 în tur).

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

CV interesant pentru portarul lituanian

Arlauskis a ajuns în România în 2008, de la Siauliai (Lituania), pentru 150.000 de euro. În 2010, acesta a ajuns în Rusia, la Rubin Kazan, iar patru ani mai târziu s-a întors în România, dar la FCSB, echipă la care a apărat pentru un sezon. Watford şi Espanyol sunt, fără îndoială, cele mai ”sonore” nume din CV-ul său, acesta bifând un meci în Premier League (cu Aston Villa, scor 3-2 pentru Watford) şi trei meciuri în La Liga. În 2017, acesta a ajuns liber de contract de la formaţia britanică la CFR Cluj, formaţie cu care a cucerit două titluri la rând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.