Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laszlo Sepsi ar putea semna cu U Cluj

steaua u cluj

Clubul din Liga a II-a cu cele mai sonore nume în lot se pregăteşte să mai facă o achiziţie importantă. Laszlo Sepsi îşi negociază contractul cu Universitatea Cluj. Cel care pare că l-a convins este Ioan Ovidiu Sabău, informează mediafax.

Acesta l-a debutat pe Sepsi la Gloria Bistriţa pe când antrena acolo. “Suntem la nivel de discuţii, tatonări, dar el s-a antrenat cu noi şi sper să devină jucătorul nostru. Vorbim de un jucător cu valoare, poate în primii 4-5 fundaşi stânga din ţară. Mi-aş dori foarte mult, aşa cum cred că şi eu l-am ajutat foarte mult, acum să vină să dea o mână de ajutor (râde)”, a spus Sabău, pentru Look TV.

Citește și: SURSE - Întâlnire decisivă între Dragnea și Andronescu: se pregătește EXCLUDEREA din partid. Telefoanele s-au ÎNROȘIT

Laszlo Sepsi (31 de ani), a jucat ultima dată în Germania, la Nuremberg, dar a bifat doar 3 meciuri în sezonul în care echipa germană a promovat în prima ligă. 53 de meciuri a bifat în total Sepsi la formaţia unde a evoluat în ultimii 3 ani. Fundaşul stânga a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Rennes, Benfica, Racing Santander, CFR, Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş.

Clujenii vor reveni acasă mai devreme decât era estimat iniţial. Se pare că gazonul nu a avut atât de mult de suferit de pe urma festivalului Untold şi U Cluj - Energeticianul se va juca pe Cluj Arena. “Terenul arată destul de bine. S-a descoperit după fiecare eveniment şi vom juca următorul joc pe Cluj Arena”, a spus Sabău. U Cluj a jucat primul meci din campionat pe terenul din Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.