Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laufer, subiect de glume pentru Opoziție: Își va face un nou set de cărți de vizită - 'aproape ministru al Dezvoltării'

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține, ironic, că Ilan Laufer își va face un nou set de cărți de vizită, pe care va scrie "aproape ministru al Dezvoltării".

Citeste si De ce NU a numit-o Klaus Iohannis șef la DNA pe Adina Florea: Ce spun articolele de lege invocate de președinte

”Mai nou, se caută ministere pentru oameni, nu oameni pentru ministere, așa cum ar fi normal în orice țară democratică, europeană. După ce a fost respinsă de Președinte, Lia-Olguța Vasilescu a spus public că și-a dorit dintotdeauna portofoliul de la Dezvoltare, dar partidul a refuzat-o și, drept pedeapsă, a propus-o la Transporturi. Sunt convins că, dacă se insistă, va ieși cu scrisorile către Moș Crăciun din anii trecuți, unde cerea Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Ilan Laufer, prin declarația sa jenantă, care nu merită reprodusă de nimeni, a demonstrat că nu știe să piardă ceea ce nu a avut, dar și că decizia Președintelui de a-l respinge este întru totul justificată. De altfel, a și dispărut din propunerile partidului. Probabil că își va face un nou set de cărți de vizită, pe care va scrie . Oamenii loiali din PSD sunt recompensați cu demnități publice, pe banii românilor, în timp ce țara nu are un buget pentru anul viitor, nu mai îndrăznește să aibă o perspectivă, nicidecum o viziune”, a scris, pe Facebook, președintele PMP.

Ilan Laufer a declarat, într-o conferință de presă susținută marți la sediul PSD, că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.