Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Chiriac anunță noi STENOGRAME cu întâlnirile sale cu anumiți politicieni

fosta-jurnalista-laura-chiriac-alde-si-a-lansat-joi-candidatura-pentru-primaria-sectorului-1-372381

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor stenograme care fac ceva lumină cu privire la reinventarea Partidului România Unită imediat după alegerile locale. Liderul PRU, Bogdan Diaconu, susține într-un set de stenograme că în fapt partidul are o singură menire - fracturarea PSD-ului. Aflăm și detalii despre misiunea sa ca șef de partid, dar și despre cum racola noi membri. Printre cei contactați a fost și Laura Chiriac, jurnalista care a candidat din partea ALDE la Primăria Sectorului 1.

Contactată de STIRIPESURSE.RO, Chiriac a confirmat că a avut câteva discuții cu Bogdan Diaconu, dar anunță că vor urma și alte stenograme cu discuții și mai interesante.

Citește și: Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care

”Numele meu apare azi intr-un articol de presa. Un lider de partid, ale carui convorbiri au fost interceptate si publicate sub forma unor stenograme vorbeste despre o intalnire cu mine. Dl Bogdan Diaconu m-a sunat cu aproximativ 2 saptamani inaintea relansarii partidului sau. S-a prezentat si mi-a propus sa ne intalnim, pentru a discuta despre o colaborare politica.

Am salvat numarul domniei sale. Dupa aproximativ o luna, cineva imi spune ca Mihai Sturzu ar vrea sa ma intalnesca. I-am spus Domnului Sturzu ca fusesem contactata si de catre Bogdan Diaconu. Am convenit sa ma vad mai intai cu dl. Diaconu. In cadrul intalnirii, l-am intrebat cum i-a venit ideea sa ma contacteze. Mi-a spus ca fusese ideea candidatului PRU la primaria Sectorului 1, dl Piticas, care imi urmarise prestatia in alegerile pentru locale. La momentul respectiv, dl Diaconu mi-a marturisit si mie ca PRU se pregatea sa il primeasca pe Victor Ponta, declaratie pe care o facea si in public.

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

Bogdan Diaconu mi-a spus ca partidul ar avea nevoie de mine "pe partea de comunicare". Intalnirea noastra a avut loc la scurt timp dupa ce aparusera poze de la discutia sa cu Mircea Geoană. Am vorbit si despre hartuirea de tip "paparazzi" folosita ca arma intre adversari politici. Intalnirea mea cu dl. Diaconu a decurs in termeni civilizati si nu mai fost urmata de altele. Nimic complicat. Ca sa intampin viitoarele stenograme care vizeaza acest partid, va spun eu ca m-am intalnit si cu dl. Sturzu. Am avut o discutie amicala. Ce a crezut dansul despre intalnirea cu mine vom vedea intr-un alt episod.. Astept de asemenea stenograme despre alte intalniri cu alti lideri de partid. V-am spus: au fost 3. Doua lucruri sunt certe: eu nu am cerut nimic nimanui si toate ofertele au fost declinate.”, a spus Laura Chiriac pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Serena Williams îi dă vestea anului Simonei Halep: Anunțul făcut de jucătoare

Iată segmentul de stenograme în care apare numele Laurei Chiriac:

”Bogdan Diaconu: Păi uită-te măi la asta, la Laura Chiriac

Asta pe unde mai e că nu mai e la ALDE?

Bogdan Diaconu: S-a văzut cu mine mai devreme.

Vrei să o iei?

Bogdan Diaconu: Nu, ea s-a cerut.

Păi și o iei?

Bogdan Diaconu: I-am zis să stea puțin, Ce îți dorești și ea că ar vrea să candideze. Ea ar vrea să nu mai fie urmărită de paparazzi, că o filmează cu ăla, că o filmează nemachiată pe stradă… Și i-am zis că problema asta i-o pot rezolva eu. După mă sună cineva și îmi spune că nu e chiar așa – că ea se vede cu mine să o ajut și ea vorbește prostii de mine pe la televizor.

Păi o mai iei?

Bogdan Diaconu: Păi câtă minte să ai? Vorbești ceva și apoi îl fac praf la televizor.”.

Citește și: Miranda Kerr a fost atacată în casa sa: Un bărbat a fost împușcat, unul a fost înjunghiat

Stenogramele par a fi de la începutul lunii septembrie, în perioada în care spre acest partid își îndreptau ochii mulți parlamentari rămași în afara listelor partidelor din care făceau parte.

Citește stenogramele integrale aici: STENOGRAME INCENDIARE Șeful PRU susține că partidul a fost creat pentru a fractura PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.