Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Chiriac surprinde după sărutul cu Sergiu Diacomatu: 'E un mafiot, voi spune multe lucruri'

fosta-jurnalista-laura-chiriac-alde-si-a-lansat-joi-candidatura-pentru-primaria-sectorului-1-372381

Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, a fost filmată în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu. Nimic important, doar că ambii sunt căsătoriți.  Are și o explicație - a vrut să îl cunoască pe ”mafiotul” Diacomatu, fost președinte al PNL Sector 1 pentru a ”cunoaște mai bine” rețelele mafiote de la Primăria Sectorului 1, dar și din rațiuni politice.

AICI vedeți IMAGINILE cu amantlâcul celor doi

Fosta jurnalistă a abordat la Realitatea TV acest subiect. Ea spune că a fost abordată de Sergiu Diacomatu, anchetat de DNA în diferite dosare legate de retrocedări ANRP, pentru că ar fi spus că acesta e mafiot. ”A vrut să mă cunoască și să mă lămurească!”, a spus Chiriac la televizor. Numai că imaginile dintre cei doi ”îndrăgostiți” trădează nu o primă întâlnire, ci o bună cunoaștere, semn că se știau dinainte.

Laura Chiriac spune că ceea ce e în Primăria Sectorului 1 e o adevărată mafie.”Lucrurile țin de mafie, bani, interese. Sectorul 1 este în centrul intereselor unei mafii care ar face orice pentru a rămâne la butoane.”, a spus fosta jurnalistă. În plus, ea zice că s-a întâlnit cu Diacomatu și pentru că acesta are un trecut politic. ”Vreau să destructurez anumite rețele, dar pentru asta trebuie să le cunosc.”, a spus candidata ALDE pentru a oferi un nou motiv al întâlnirii amoroase cu Diacomatu.

Citește și: Au instalat o cameră video să vadă ce face menajera și au fost șocați / VIDEO 18+

Chiriac spune că va face mari dezvăluiri în perioada următoare și i-a amenințat și pe cei care au filmat-o în timpul escapadei sentimentale cu Sergiu Diacomatu. ”Am intrat cu mâinile curate, voi ieși cu mâinile curate. Însă, nu voi sta cu brațele încrucișate. Mai ușor cu filajul, mai ușor cu amenințările! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune în perioada următoare.”, a promis candidata ALDE la Primăria Sectorului 1. Adevarul.ro scrie că Sergiu Diacomatu ar fi unul dintre cei care îl sponsorizează pe Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1.

"Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în scetorul 1, cunoaște bine această zonă electorală, cunoaște bine contracandidații mei din sectorul 1. Cam așa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. În aceste condiții am acceptat - invitația a fost lansată de domnia sa - și am luat această oportunitate. Pentru că cel mai important pentru a destructura rețele, este să le cunoști. Am învățat asta ca jurnalist de investigație. Pe lângă cariera mea de prezentator de televiziune, am făcut anchete pentru emisiuni mari și importante, am filmat în viața mea cu camera ascunsă...", a declarat Laura Chiriac.

"Nu vreau să fac niciun fel de reproș la adresa colegilor mei de la Cancan, care și-au făcut treaba foarte bine și au picat probabil întâmplător peste acest subiect. Dacă eram în locul lor, și eu îl dădeam. Dimpotrivă, vreau să-i mulțumesc reporterului care s-a duc acasă la mama soțului meu și a avut o atitudine foarte decentă. Deci jurnaliștii de la Cancan nu au făcut decât să-și facă treaba. La rândul meu, înțeleg că este foarte important să vezi cum se organizează acești oameni, să vezi ce interese au și de ce trebuie să păzești primăria ca primar. Și, credeți-mă, e important să stai de vorbă cu toți", a adăugat aceasta.

Laura Chiriac este căsătorita cu Octavian Basoc, producator general Antena 3 și Observator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.