Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Smet, una dintre fiicele rockerului Johnny Hallyday, va înmâna un trofeu la premiile Cesar

www.huffingtonpost.fr
cesar

Actriţa Laura Smet, una dintre fiicele rockerului Johnny Hallyday, decedat pe 5 decembrie 2017, va fi prezentă la gala de decernare a premiilor Cesar şi va înmâna un trofeu în cadrul acestei ceremonii, care va avea loc vineri seară la Paris, informează tabloidele franceze. Vineri dimineaţă, jurnaliştii de la revista Closer au dezvăluit în premieră faptul că Laura Smet va fi prezentă la gala premiilor Cesar, la mai puţin de trei luni după decesul tatălui ei. Informaţiile au fost apoi confirmate şi de tabloidul Closer, conform Agerpres.

Potrivit celor două tabloide, actriţa nu va poza pe covorul roşu derulat în faţa sălii de spectacole Pleyel şi nu va răspunde întrebărilor jurnaliştilor prezenţi la cea de-a 43-a ediţie a evenimentului. Aflată în centrul atenţiei presei franceze după ce a decis să conteste în instanţă testamentul tatălui ei, Laura Smet a acceptat invitaţia primită de la organizatorii galei - Academie des Cesars -, însă doreşte ca prezenţa ei la eveniment să fie cât mai discretă. Ea va pătrunde în interiorul sălii Pleyel folosind intrarea artiştilor, pentru a evita astfel sutele de jurnalişti prezenţi în proximitatea covorului roşu.

Potrivit site-ului Gala.fr, Laura Smet va înmâna în jurul orei locale 22.30 (23.30 ora României, n.r.) premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar. La această categorie concurează Adele Haenel ("10 battements par minute"), Laure Calamy ("Ava"), Sara Giraudeau ("Petit Paysan"), Melanie Thierry ("Au revoir la-haut") şi Anais Demoustier ("La Villa").

În schimb, potrivit jurnaliştilor de la revista Gala, Charlotte Gainsbourg - nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal" pentru evoluţia sa din filmul "La Promesse de l'aube" - nu va putea fi prezentă la ceremonia din această seară. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Europa, cunoscuta actriţă a rămas blocată la Londra şi va urmări la televizor cea de-a 43-a ediţie a galei premiilor Cesar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.