Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Vicol, după ce Parlamentul a votat interzicerea candidaților cu condamnări penale: 'A lupta cu răul nu ar trebui să aibă culoare politică'

Laura Vicol

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, afirmă că a fost un susținător și un contributor la legislația adoptată de Parlamentul României și care interzice candidatura la alegerile parlamentare sau locale pentru cei cu condamnări penale, în lipsa reabilitării judecătorești, amnistiei sau dezincriminării.

„Parlamentul României, în întregul său și nu pe facțiuni politice, a adoptat astăzi două proiecte de lege care prevăd faptul că nici o persoană condamnată pentru orice infracțiune săvârșită cu intenție nu poate candida la alegerile locale și parlamentare până la reabilitare judecătorească, amnistie post-condamnare sau dezincriminare.

Alături de colegii din Comisia Juridică am făcut ceea ce a depins de noi pentru ca astfel de inițiative legislative să nu mai stea la sertar.

Nu avem nevoie de candidați și, cu atât mai puțin, de oameni aleși în funcții din postura unor agresori sexuali, traficanți de persoane, infractori violenți și toate cele. Acesta este un adevăr de necontestat.

A lupta cu răul nu ar trebui să aibă culoare politică”, afirmă Laura Vicol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.