Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Vicol nu va fi prima pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor, afirmă Sorin Grindeanu

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat marţi că avocata Laura Vicol nu se află pe primul loc pe listele pentru alegerile parlamentare de la Dolj, iar Dumitru Coarnă va deschide lista de la Camera Deputaţilor la Călăraşi.

Întrebat, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, dacă Dumitru Coarnă, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, este primul pe lista la Camera Deputaţilor din partea PSD Călăraşi, Grindeanu a spus: "Călăraşi este o organizaţie care a câştigat şi Consiliul judeţean şi primăria municipiului Călăraşi. Pe toate criteriile pe care noi le avem, toţi candidaţii, atât la Senat, cât şi la Cameră, la Călăraşi au trecut de aceste criterii, indiferent cum îi cheamă şi cât de notorii sunt".

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

În ce priveşte lista organizaţiei de Dolj, Grindeanu a menţionat că a fost aprobată în Consiliul Politic Naţional al partidului.

"E una din organizaţiile noastre fruntaşe, în mod sigur s-au respectat criteriile noastre cu toţi cei care sunt eligibili pe listele PSD Dolj atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor", a menţionat Grindeanu.

Întrebat dacă Laura Vicol va fi prima pe lista pentru Camera Deputaţilor, Grindeanu a spus: "Din câte ştiu eu, nu".

"Probabil că la Dolj PSD ia 5 sau 6 deputaţi. Fiecare organizaţie a făcut un vot în Comitetul Politic Judeţean, fiecare domn sau doamnă care dorea să candideze s-a înscris, membrii Comitetului Politic Judeţean au votat şi a rezultat o listă în fiecare judeţ, conform voturilor date de către colegii din judeţul respectiv. Cu acea listă, fiecare organizaţie în parte, inclusiv cu procesul verbal al şedinţei, a venit aici şi a prezentat rezultatul votului şi lista rezultată. Acolo, la Dolj, înţeleg că Radu Preda (actualul lider al senatorilor PSD - n.r.) nu a fost printre primii în votul colegilor de la Dolj. E opţiunea colegilor de la Dolj, ar fi culmea să intrăm este deciziile unei organizaţii care, de asemenea, a câştigat alegeri locale, atât Consiliul Judeţean, cât şi primăria municipiului Craiova", a afirmat el.

Grindeanu a mai spus că Graţiela Gavrilescu va candida pe listele PSD Prahova şi este membru PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.