Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Rebega: 'Cine guvernează în România'

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a pus astăzi pe pagina sa de facebook o întrebare cheie în scandalul demisiei premierului: ”Cine guvernează în România?”

”Chiar dacă tensiunile și scandalurile din PSD erau vizibile și pentru un copil de grădiniță, mă gândeam că, totuși, rețiunea de stat îi va opri pe politicienii social-democrați să ducă guvernarea în derizoriu. Care ar putea fi, însă, mobilul care îi face pe niște oameni foarte experimentați în politică să se dea în spectacol în așa hal?”, se întreabă europarlamentarul, conform unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO.

Din păcate, mai spune acesta, ”tind să se confirme scenariile vehiculate în presă, despre interferența în politică a unor structuri non-politice. Deloc întâmplător, pe 20 ianuarie este anunțată o mega-demonstrație civică împotriva guvernului. A cărui guvern, dacă dl. Tudose și-a dat demisia?” Rebega mai observă ”paradoxul că nici la căderea guvernului Grindeanu și, probabil, nici acum, stabilitatea „macro” a țării nu a fost și nu va fi afectată. Adică, pe românește, s-a dovedit că țara merge și fără guvern!” Prin urmare, se întreabă europarlamentarul român, ”cine guvernează, cu adevărat, în România?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.