Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Rebega: Pro România a intrat în legitimitate politică

stiripesurse.ro
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) spune despre Congresul de ieri al formațiunii că reprezintă momentul prin care partidul ”a intrat în legitimitate politică”. ”Suntem un partid care a trecut de primul său congres, un partid are un statut și o conducere votate de delegații din toate organizațiile teritoriale. Suntem un partid „PRO”, un partid pozitiv, un partid care dorește să construiască, nu să demoleze. Suntem un partid al cărui principal obiectiv este dezvoltarea țării. La o sută de ani de la Marea Unire, prezentăm cetățenilor României un proiect unificator, pașnic, european”, a scris Rebega pe pagina sa de socializare.

Europarlamentarul observă însă că ”a spune cuvinte frumoase nu este suficient. Românii și-au pierdut încrederea în partide și politicieni. Trăim într-o țară stresată, măcinată de frustrări și conflicte, într-o țară din care tinerii se gândesc, mai ales, să plece. Un factor agravant este că însăși Europa are nevoie de reforme și clarificări. Adică are nevoie de state membre care să o întărească, nu să o fragilizeze”.

Rebega adaugă că ”Pentru România și pentru destinul ei ne simțim responsabili. Nu suntem zei, nu suntem îngeri, nu suntem făcători de minuni. Știm că nimic nu se face fără muncă, fără onestitate și fără sacrificii. Încrederea nu se (re)câștigă cu promisiuni, ci cu fapte. Ne așteaptă o perioadă grea. Foarte grea. Dar aceasta este alegerea noastră! De astăzi, PRO România începe reconstrucția!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.