Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Rebega (Pro România), în mijlocul protestatarilor

Pro Romania
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost prezent astăzi în mijlocul transportatorilor veniți să protesteze la Bruxelles și a transmis pe pagina sa de facebook un mesaj de susținere pentru doleanțele lor. ”Un sprijin categoric pentru transportatorii din Est!”, își începe Rebega postarea.

”Am ținut să fiu astăzi alături de organizațiile transportatorilor din țările din Est: Bulgaria, Polonia, Lituania, Ungaria și, bineînțeles, România, la protestul din fața Parlamentului European de la Bruxelles. După cum se știe, în Comisia Transporturi s-a votat azi un Raport care este profund discriminatoriu pentru firmele și șoferii din Est. Din păcate, acest tip de măsuri nu consolidează Europa, dimpotrivă! Până la urmă, chiar în timpul protestului, unele amendamente revoltătoare au fost respinse. Sperăm că mai putem schimba ceva la votul în plen, dar este necesar să fim uniți și să ne facem auzite argumentele”, spune Rebega în postarea sa.

Citește și: Rebega (Pro România) ia apărarea transportatorilor români

El observă că ”la protest, din cât am înțeles, au participat TOȚI europarlamentarii bulgari, dar și ministrul Transporturilor din Bulgaria. Dintre europarlamentarii români, au participat Maria Grapini și Claudia Țapardel. Din Guvernul României nu a fost niciun oficial. No comment!”, a fost concluzia amară a lui Laurențiu Rebega.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.