Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurent Blanc, pe lista antrenorilor luaţi în calcul de Galatasaray

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Francezul Laurent Blanc, fost selecţioner al naţionalei de fotbal a ţării sale, este pe lista scurtă a antrenorilor luaţi în calcul de clubul Galatasaray Istanbul pentru sezonul viitor, scrie ziarul turc Fotomac, citat de RMC Sport şi Foot Mercato.

Galatasaray, echipa mijlocaşilor români Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, are unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria sa, fiind în acest moment pe locul 15 în campionat, din 20 de echipe, când mai sunt opt etape. Şefii clubului se gândesc la înlocuirea antrenorului spaniol Domenec Torrent, iar printre numele luate în calcul este Laurent Blanc, fost jucător important, campion mondial (1998) şi european (2000) cu "les Bleus", potrivit Agerpres.

Blanc, care are 56 de ani, a fost demis luna trecută de echipa qatariană Al Rayyan, unde venise în decembrie 2020.

Cel care a debutat pe banca lui Bordeaux (2007-2010) a fost selecţioner al Franţei între 2010 şi 2012, apoi antrenor al lui Paris Saint-Germain (2013-2016). El nu a reuşit să relanseze în Qatar o carieră ce a intrat într-un punct mort după plecarea în 2016 de la PSG, când eliminarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor l-a costat postul, în ciuda câştigării campionatului, Cupei Franţei şi Cupei Ligii franceze în acel sezon.

Torrent o pregăteşte pe Galata din luna ianuarie, când l-a înlocuit pe legendarul Fatih Terim într-un moment când echipa era pe locul 12.

Nu este exclus ca Fatih Terim să revină la cârma echipei, el figurând pe lista scurtă de posibili înlocuitori ai lui Torrent, alături de turcul Okan Buruk, elveţianul Lucien Favre şi italianul Roberto Mancini. Potrivit presei, Mancini va rămâne selecţioner al Italiei, în ciuda ratării calificării la Cupa Mondială 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.