Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurenţiu Dulamă a demisionat de la conducerea organizaţiei municipale a PMP Piatra-Neamț

pmponline.ro
PMP sigla

Preşedintele PMP Piatra-Neamţ, Laurenţiu Dulamă, a demisionat, miercuri, de la şefia organizaţiei municipale, menţionând, că rămâne membru al partidului, informează Agerpres.

În locul acestuia a fost numit preşedinte interimar Cristian Sauciuc.

Laurenţiu Dulamă şi-a motivat demisia prin faptul că vrea să îşi rezolve în instanţa de contencios dosarul în care a contestat decizia prefectului de a-şi pierde mandatul de consilier judeţean şi implicit cel de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

"Am fost corect şi mi-am dat demisia, e un fel de autosuspendare din partid, pentru că vreau să rezolv în instanţă problemele pe care le am şi să îi las pe cei mai tineri să conducă. Rămân membru de partid dar lăsăm tinerii să facă politică", a declarat Laurenţiu Dulamă.

Vezi și: Președintele PMP, Eugen Tomac, face afirmații în contextul adoptării proiectului de lege: 'Nicio surpriză!'

Dulamă a fost preşedinte al filialei PMP Neamţ până în 2017, iar la alegerile din 2016 a reuşit să obţină două mandate de consilier judeţean. În urma negocierilor cu PSD şi ALDE, Laurenţiu Dulamă a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

În urmă cu o lună de zile, prefectul judeţului a emis, la sesizarea secretarului CJ, ordinul de încetare de drept a mandatului de consilier judeţean al acestuia pentru incompatibilitate. În motivare se arată că soţia lui Laurenţiu Dulamă este administratorul unei firme care are contract cu Compania Judeţean ApaServ, furnizor de servicii de apă şi canal. Dulamă a contestat decizia şi susţine că este o răzbunare politică a prefectului, la solicitarea preşedintelui PSD Neamţ, cu atât mai mult cu cât Compania ApaServ este unicul furnizor de apă şi canal din judeţ, iar incompatibilitatea nu se aplică în situaţia în care o companie deţine monopolul unor servicii de interes public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.