Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara, despre decembrie 1989: 'Ne amintim cu multă amărăciune de evenimentele tragice'

Facebook
Laurentiu Nistor

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, susține că avem obligația să apărăm valorile pentru care s-au jertfit eroii Revoluției Române.

„Dubla semnificație a zilei de astăzi ne amintește că spiritul poporului român, curajul și credința, dau viață unor fapte de eroism care schimbă soarta națiunii noastre în momentele cruciale.

Cei care am fost contemporani cu represiunea sângeroasă din decembrie 1989, ne amintim cu multă amărăciune evenimentele tragice în urma cărora și-au pierdut viața semenii noștri.

Sacrificiul celor care au căzut secerați de gloanțe, rănile celor mutilați de violențele din acele zile, au scris pagini de istorie care stau la temelia repunerii României pe drumul democrației.

Convinși că România trebuie să pornească pe un alt drum, românii au dat glas unei revolte care a dărâmat regimul de atunci. Au urmat ani grei în care România și-a construit și consolidat o democrație care asigură astăzi românilor condiții de trai, drepturi și libertăți garantate de legea fundamentală.

Atât cei care am trăit zilele Revoluției cât și generațiile viitoare, avem obligația să apărăm valorile pentru care s-au jertfit eroii Revoluției Române. Să nu uităm că libertatea, dreptatea și solidaritatea stau la temelia evoluției noastre ca națiune.

Dumnezeu să așeze sufletele eroilor lângă cei drepți, să mângâie inimile celor care îi plâng și astăzi, iar nouă să ne dea înțelepciune pentru a demonstra, prin fapte, că sacrificiul și jertfa din decembrie 1989 nu au fost în zadar”, a spus Laurențiu Nistor, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.