Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lazăr Comănescu participă la reuniunea CAE de la Bruxelles

lazar comanescu

Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, participă, luni, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe (CAE), care va avea loc la Bruxelles. 

Potrivit unui comunicat al MAE transmis duminică AGERPRES, pe agenda reuniunii miniştrilor europeni de externe vor figura teme de actualitate, precum Strategia regională a UE pentru Siria şi Irak/Strategia anti-DAESH şi aspecte externe ale migraţiei. 

În cadrul dejunului de lucru, miniştrii vor avea un schimb de opinii cu privire la Strategia globală a UE, în pregătirea Consiliului European din luna iunie 2016. 

Ministrul Lazăr Comănescu va participa, de asemenea, la reuniunea miniştrilor de externe din statele membre ale UE cu omologii din statele Parteneriatului Estic (R. Moldova, Ucraina, Georgia, Armenia, Azerbaidjan şi Belarus), reuniune care precedă CAE. 

Discuţiile se vor concentra asupra stadiului implementării obiectivelor fixate la summit-ul Parteneriatului Estic de la Riga, din perioada 21-22 mai 2015, precum şi asupra modalităţilor de dezvoltare în continuare a relaţiilor UE cu statele partenere din Parteneriatul Estic, mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.