Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lazio, cu Ştefan Radu titular, a remizat cu Bologna, scor 2-2, , într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Italiei

www.fanatik.ro
Ștefan Radu Lazio

Formaţia Lazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, a remizat, duminică, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Bologna, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Italiei, anunță news.ro.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

Pentru adversara CFR Cluj în Liga Europa a marcat Immobile, în minutele 23 şi 39. Pentru Bologna au înscris Krejci ’21 şi Palacio ’31.

În minutul 88, Correa (Lazio) a ratat un penalti.

Lazio a rămas în inferioritate numerică în minutul 59, când a fost eliminat Lucas Leiva. 11 minute mai târziu a fost eliminat şi Medel, de la gazde.

Echipa lui Ştefan Radu a evoluat în următoarea formulă: Strakosha - Luiz Felipe (Bastos ‘61), Acerbi, Radu - Marusic, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lulic (Jony ‘80) - Correa, Immobile (Parolo ‘61).

Tot duminică, Fiorentina a învins cu 1-0 Udinese, AS Roma a remizat cu Cagliari, scor 1-1, şi Atalanta s-a impus cu 3-1 în confruntarea cu Lecce.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

Partidele Torino – Napoli şi Inter Milano – Juventus au loc de asemenea duminică.

Lazio Roma joacă în aceeaşi grupă cu CFR Cluj în Liga Europa. Cele două echipe s-au întâlnit în 19 septembrie, la Cluj-Napoca, meci în care s-au impus gazdele, scor 2-1. Meciul retur va avea loc în data de 28 noiembrie, la Roma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.