Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LEAD Impact - comunitatea care transformă!

lead impact

Dacă eşti antreprenor sau manager, înseamnă că eşti conştient de importanţa dezvoltării personale şi profesionale. Îţi dai seama că nivelul tău de creştere influenţează în mod direct evoluţia rezultatelor echipei sau firmei tale. Să vrei să creşti, să te dezvolţi este în natura ta!

Ai investit în tine şi ai participat la training-uri care să te ajute să te dezvolţi ca lider. Însă ai simţit vreodată că entuziasmul şi motivaţia ta au ţinut trei zile după conferinţă şi apoi ai căzut? Ai simţit vreodată că training-ul la care ai participat a sunat bine, dar nu ai ştiut cum ţi se aplică ţie, cum să-l implementezi, să-l adaptezi situaţiei tale?

Sunt convinsă că nu de puţine ori ţi-ai propus nişte paşi de creştere, nişte obiective, dar n-a fost nimeni lângă tine care să te susţină să duci procesul până la capăt. De câte ori te-ai întrebat: Oare ce anume îi face pe unii să reuşească şi pe alţii nu? Ce ajutor concret, practic au primit alţii şi tu nu?

De câte ori însă ai primit promisiunea solemnă că, de data asta, ceva se va întâmpla rapid şi vei deveni acea persoană care ţi-ai dorit întotdeauna să fii. Uneori a sunat ca şi cum ai spune: “Mănânci oricât şi slăbeşti instant!” Însă tu ştii, dacă eşti corect, că în afaceri nu e ca la Fast-Food.

Şi totuşi, ce este în neregulă?

Dacă eşti ca mine, ţi-ai dat seama că ceva scârţâie şi că o creştere durabilă nu se întâmplă peste noapte şi nici nu vine cu o conferinţă sau un training, care se adresează maselor şi nu indivizilor. Ţi-ai dat seama că o creştere presupune un plan bine pus la punct şi adaptat persoanei tale, în funcţie de punctele tale tari, de abilităţile tale, de aspiraţiile tale. Ţi-ai dat seama că ai nevoie de un mentor care să te susţină în planul tău desfăşurat în timp, un mentor cu experienţă, care te cunoaşte şi care te poate sfătui şi ghida, care te ajută să vezi dincolo de cât poţi să vezi acum, acolo unde vrei să ajungi.

Mai mult decât orice, cu siguranţă ţi-ai dat seama că dezvoltarea ta nu ţine de ceva din exterior, tu nu eşti victima circumstanţelor, ci soluţia porneşte de la ţine, din interiorul tău şi se atinge cu multă sudoare, cu perseverenţă şi multă disciplină.

Poate te întrebi cum de ţi-am citit direct în inima şi de unde ştiu toate aceste detalii? Este pentru că şi eu, şi alţii am trecut pe aici, nu eşti singurul care experimentează astfel de lucruri.

Avem o soluţie!

Împreună cu un grup de oameni ca şi ţine, am creat o comunitate antreprenorială care vine în sprijinul tău exact cum ai nevoie, Se numeşte LEAD Impact.

Programele noastre sunt menite să te susţină în dezvoltarea ta într-un mod personalizat, în funcţie de punctele tale tari, aspiraţiile şi modul tău unic de a creşte.

Aici ai parte de un mentor cu experienţă şi success în afaceri, care poate fi român sau străin, care te cunoaşte şi lucrează cu tine susţinut ca să-ţi atingi obiectivele.

Noi ştim că soluţia nu se află în afara ta, nu-ţi promitem că vei reuşi decât dacă tu eşti dedicat şi hotărât să reuşeşti. Suntem dedicaţi succesului tău, dar soluţia se află la ţine!

Programul LEAD Impact este accesibil din punct de vedere financiar, scopul nostru nu este să devii sursa noastră de profit. Investim în ţine cu o singură CONDIŢIE: ca tu, la rândul tău, să dai mai departe ceea ce primeşti şi chiar mai mult decât primeşti. Scopul nostru, al celor câţiva care am înţeles şi planificat acest system, este acela de a schimba împreună cu tine comunităţi, oraşe şi chiar întreaga societate românească.

Poate credeţi că suntem o comunitate de idealişti, dar realitatea este că ne pasă, iar dacă nu noi, antreprenorii, managerii, oamenii cu initiative, atunci cine va schimba România? Noi suntem cei care avem schimbarea în sânge, dar asta nu se va întâmpla decât dacă vom investi la rândul nostru în alţii, fără interese ascunse şi dorinţa de profit.

Da, mai credem că există valori, precum cinstea, încrederea, valorizarea oamenilor, un caracter integru şi, mai presus de toate, mai credem că există Dumnezeu, care ne-a creat cu un scop pe acest Pământ. Un scop mai măreţ decât acela de a face bani şi avere, un scop care va aduce transformare în oamenii din jurul nostru. Îţi pun o simplă întrebare:

“CUM AR FI FOST VIAŢA CELOR DIN JURUL TĂU DACĂ TU NU AI FI EXISTAT?”

Dacă vezi o diferenţa majoră, înseamnă că îţi pasă de cei din jurul tău şi deja faci o diferenţă.

Hai s-o facem împreună! Impactul tău ar putea creşte!

“ÎMPREUNĂ PUTEM ADUCE SCHIMBAREA!”

Cu drag,

LEAD Impact, care te cheamă la impact începând cu toamna acestui an, participând la conferinţa “Dezvoltare cu Impact”, în perioada 12-14 octombrie, unde vei putea beneficia de experienţa unor astfel de oameni de afaceri de succes, de la care vom putea învaţa în modul cel mai practic cum să creştem ca lideri şi cum să ne ducem business-ul la următorul nivel. Pentru mai multe detalii, accesează site-ul leadimpact.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.