Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LeBron James a debutat în faţa propriilor fani la LA Lakers

https://ftw.usatoday.com

Baschetbalistul LeBron James, unul dintre cei mai valoroşi din istorie, a debutat în faţa fanilor noii sale echipe, Los Angeles Lakers, marţi, la Staples Center, când a jucat 15 minute în meciul din presezon cu Denver Nuggets, informează news.ro.

Primit ca un adevărat star de cei 19.000 de spectatori, LeBron James a reuşit 13 puncte în meciul pierdut de Lakers, scor 111-113.

În vârstă de 33 de ani, LeBron James a devenit jucător liber la 1 iulie şi şi-a anunţat plecarea de al echipa la care a debutat în NBA, Cleveland Cavaliers, printr-o postare pe Instagram: „Mulţumesc Northeast Ohio pentru patru sezoane incredibile”.

LeBronJames şi-a început cariera în statul natal Ohio şi a debutat în NBA la Cleveland, în 2003. În 2010, el a plecat la Miami Heat, echipă cu care a câştigat campionatul NBA în 2012 şi 2013. Din 2014, el a revenit la Cleveland şi a mai obţinut un titlu de campion, în 2016.

Prin venirea la Staples Center, LaBron James se alătură altor vedete ale baschetului care au evoluat la una dintre cele mai de succes echipe din istoria NBA, ca Wilt Chamberlain, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson şi Kobe Bryant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.