Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LeBron James l-a depăşit pe Kevin Durant în votul fanilor pentru All-Star Game

totalbaschet.ro
LeBron James

LeBron James, superstarul echipei Los Angeles Lakers, l-a depăşit pe Kevin Durant, jucătorul lui Brooklyn Nets, în votul fanilor pentru meciul vedetelor ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), All Star Game, informează AFP, potrivit Agerpres.

James, selecţionat de 16 ori în All-Star Game pe parcursul carierei sale, a primit până în prezent 4.369.533 voturi, în timp ce Durant, care s-a aflat în fruntea preferinţelor suporterilor în urmă cu o săptămână, a adunat la rândul său 4.234.433 voturi.

Alături de cei doi, singurul care a mai depăşit bariera de 4 milioane de voturi este Stephen Curry (4.033.050), jucător revenit anul acesta în lotul lui Golden State Warriors, după un sezon ratat din cauza unei fracturi la o mână.

James şi Curry îi devansează în Conferinţa de Vest pe Nikola Jokic de la Denver Nuggets (3.006.981 voturi) şi pe Luka Doncic, jucătorul lui Dallas Mavericks (2.484.552 voturi), precum şi pe Kawhi Leonard, vedeta lui Los Angeles Clippers (2.462.621 voturi).

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii viscolite. Vezi unde sunt probleme

Durat conduce în ierarhia Estului, urmat de dublul câştigător al trofeului MPV Giannis Antetokounmpo, starul lui Milwaukee Bucks (3.282.,478 voturi), de Joel Embiid de la Philadelphia 76ers (3.022.105) şi de Bradley Beal (Washington Wizards), cel mai bun marcator al sezonului (2.528.719 voturi).

Cei cinci titulari vor fi anunţaţi pe 18 februarie, în timp ce rezervele vor fi desemnate pe 23 februarie.

Mass-media din Statele Unite a anunţat săptămâna trecută că responsabilii Ligii şi cei ai Sindicatului jucătorilor din NBA s-au pus de acord în privinţa desfăşurării ediţiei din acest an a All-Star Game la Atlanta, pe 7 martie.

LeBron James a criticat decizia conducerii NBA de a se organiza un meci al vedetelor în plină pandemie. "Nu am niciun fel de energie sau entuziasm pentru un All Star Game în acest an. Nici măcar nu înţeleg de ce avem un meci al vedetelor, însă există un acord în acest sens", a declarat "King James".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.