Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LeBron James și-a făcut un tatuaj în amintirea lui Kobe Bryant

totalbaschet.ro
LeBron James

LeBron James, jucătorul celor de la L.A. Lakers și-a făcut un tatuaj în amintirea lui Kobe Bryant, legendarul baschetbalist decedat duminică într-un accident de elicopter, potrivit Mediafax.ro.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani s-a prezentat la antrenamentele celor de la L.A. Lakers cu noul său tatuaj de pe picior acoperit cu o bucată de celofan. Fotografiile făcute publice de TMZ Sports arată că noul tatuaj al vedetei celor de la L.A. Lakers înfățișează un șarpe negru încolăcit însoțit de cuvintele ”Mamba 4 Life” (n.red. porecla lui Kobe Bryant). Tatuajul este completat de numărul ”24”, numărul purtat pe tricou de Kobe.

Vezi si: Ministrul Ion Ștefan: M-am pus la dispoziția DNA. Renunț la imunitate .

”Nu sunt pregătit, dar o să încerc să scriu ceva. De fiecare dată când încerc să postez un mesaj încep să mă gândesc la tine și izbucnesc în plâns. Mă gândesc la tine, la nepoata Gigi și la prietenia/legătura/frăția care ne lega. Ți-am auzit vocea duminică dimineață, înainte să plec spre L.A. Nici într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că va fi ultima noastră conversație. Sunt distrus, sunt devastat. Te iubesc, omule. Voi fi alături de Vanessa și fete. Îți promit că îți voi căra moștenirea mai departe. Ai însemnat atât de mult pentru noi, mai ales pentru familia Lakers. E responsabilitatea mea să iau totul în spate și să merg mai departe”, a fost mesajul publicat de LeBron James, pe Instagram, la câteva zile după moartea lui Kobe Bryant.

Legendarul jucător de baschet şi-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autorităţile din L.A. au declarat că nicio persoană de la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.