Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lecție de marketing turistic: Cum și-a întâmpinat Georgia turistul cu numărul 6.000.000/ VIDEO

georgia

Un turism olandez a avut parte de surpriza vieții sale într-o vizită în Georgia. Pentru că a fost vizitatorul cu numărul 6.000.000 al țării din Caucaz în 2016, Jesper Black a fost primit ca un adevărat VIP.

Olandezul a trecut pe la punctul de control pașapoarte, ca orice orice alt turist, fără să știe că fiecare mișcare îi era supravegheată de reprezentanții Guvernului, care s-au pregătit timp de mai multe luni pentru sosirea sa, notează publicația britanică The Mirror.

Vezi și: Bătălie pentru putere în USR. Cum se pregăteşte Cioloş să dea o nouă ţeapă. Planul fostului premier

În total, 6,350,825 de străini au vizitat Georgia în 2016, cu 7,6% mai mult decât în 2015, așa că oficialii georgieni s-au decis să celebreze succesul într-un mod special.

Ce a ieșit este prezentat într-un scurt film publicat de Administrația pentru Turism din Georgia. Turismul olandez a fost preluat de la aeroport cu o limuzină, i s-a spus doar să se pregătească pentru o surpriză, iar pe drum a fost escortat de mașini de poliție. Panourile publicitare afișau mesaje de întâmpinare pentru turist, alături de poza acestuia.

În final, limuzina a ajuns la destinație, iar olandezul a fost întâmpinat de premierul georgian Giorgi Kvirikashvili. Cei doi au petrecut seara împreună, la o cină preparată special. „A fost o experiență extraordinară, a fost pur și simplu incredibil. Este o poveste pe care o să le-o spun copiilor, nepoților”, a fost concluzia turistului olandez, după primirea de care a avut parte și după sejurul din Georgia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.