Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șlefuim minți. Încălzim inimi. Educăm caractere. Clubul Marilor Cărți desfășoară programul de vară Your Brainy Child

Clubul Marilor Cărți vine în întâmpinarea părinților care doresc să investească în educația copiilor lor oferindu-le programul Your Brainy Child. Pe tot parcursul vacanței de vară, începând cu 3 august și până în 15 septembrie, copiii vor face cunoștință cu poveștile nemuritoare ale tradiției creștine, într-un mediu creativ și prietenos.

Ai un copil cu vârstă cuprinsă între 6 și 12 ani? Oferă-i 30 de povestiri interactive într-un mediu creativ și prietenos. Sub coordonarea celor mai bune educatoare din România, Denisa Vlad și Amina Petrescu, prichindeii își vor dezvolta dicția, atenția, voința, inteligența lingvistică, imaginația morală și caracterul. Fă din odrasla ta un copil mintos de nota 10!

Prin programul Your Brainy Child, sub îndrumarea unor mentori pasionați, vrem să dăruim celor mici o vară de poveste, o vară transformatoare în care să descopere lumea fascinantă a lecturii, antrenându-le mușchiul memoriei și tehnica dicției perfecte.

Copiii vor descoperi preț de-un ceas, două sau trei pe săptămână marile narațiuni și lecțiile de viață ce se ascund în operele unor autori precum C. S. Lewis, Mark Twain, Ion Creangă, Charles Dickens, Carlo Collodi sau J. R. R. Tolkien.

Sesiunile de storytelling, dicție și vocabular sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Ele au loc în zilele de luni, marți și miercuri de la ora 10 dimineața (pentru clasa de română) și de la ora 11 (pentru clasa de engleză) pe platforma Zoom.

Prichindeii vor face experiența unei transformări remarcabile devenind un copii mintoși de nota 10. Își vor dezvolta dicția, atenția, voința, inteligența lingvistică, imaginația morală și caracterul. Vor deveni mai atenți, mai simpatici și mai empatici, îndrăgostiți de slove, cultură și natură.

Achiziționarea pachetului Your Brainy Child se poate face pe site-ul: https://marilecarti.ro/inregistrare/abonament-brainy-child/

sau pe platforma Patreon https://www.patreon.com/marilecarti .


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.