Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea indemnizațiilor parlamentarilor se va discuta din nou

agerpres.ro
parlament

Birourile permanente ale Parlamentului se reunesc luni, în şedinţă comună, înainte de plenul celor două Camere, fiind posibilă reluarea discuţiilor privind normele de aplicare a legii referitoare la indemnizaţiile pentru senatori şi deputaţi, au declarat surse din legislativ.

Birourile permanente reunite urmează să discute luni şi o scrisoare transmisă de directorul interimar al televiziunii publice. "Mai este o problemă pentru Biroul permanent reunit, o solicitare din partea doamnei Irina Radu, director general interimar al Societăţii Române de Televiziune. Scrisoarea respectivă a fost trimisă tot la Biroul permanent reunit. Şedinţa va avea loc la ora 17,50, înainte de plenul reunit", a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici.

În scrisoare, directorul general interimar al SRTV solicită adoptarea unor decizii "care să pună capăt agoniei financiare" a televiziunii publice. "Dacă pe 15 februarie există o şansă de a plăti salariile, măcar parţial, pe data de 29 februarie vom fi în imposibilitatea de a le asigura, situaţie care se va prelungi în luna martie şi, posibil, aprilie. (...) În zilele şi săptămânile următoare, dumneavoastră împreună cu colegii dumneavoastră, în calitate de decidenţi politici, va trebui să hotărâţi dacă România mai are nevoie de un serviciu public de televiziune şi, dacă da, ce fel de serviciu va trebui reconstruit pornind de la zero", se precizează în documentul citat, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.