Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legenda Iris stârneşte un scandal imens şi acuzaţii fără precedent: Cristi Minculescu, JIGNIT în ultimul hal

Iris

Scandal fără precedent între oamenii care au făcut istorie în legendara trupă Iris, cea mai iubită şi respectată formaţie rock din România. După ce s-a certat cu bateristul Nelu Dumitrescu, Cristi Minculescu a plecat din Iris alături de Walter Popa şi Doru Borobeică. Scandalul de abia apoi a început şi se pare că se va termina la tribunal.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât plătește Kaufland pentru ca ȘEFUL să EVITE o coadă INFERNALĂ

Minculescu, Walter şi Boro au plecat din Iris şi cântă sub titulatura Iris 4Ever, fapt care l-a scos din minţi pe Nelu Dumitrescu. ”Minculescu e la fel de prăfuit așa cum era și înainte, asta e felul său, întotdeauna strică ceva, de aceea n-o să facă nimic, niciodată. Marca e la mine, numele Iris e copilul meu. Adun toate aceste probe pentru că trebuie să răspundă în instanță pentru ilegalitate pe care o face. Știe că nu are voie și încalcă regulile cu bună știință având un interes. Gata, nu-l mai las să-și bată joc!”, a declarat Nelu Dumitrescu, anunţă libertatea.ro.

Citește și: Situație fără precedent la o importantă companie aeriană! Sute de oameni s-au îmbolnăvit subit

Alături de fondatorul trupei, Nelu Dumitrescu s-a alăturat şi Nuțu Olteanu, primul chitarist din istoria grupului. De partea cealaltă, Iris 4 Ever, proiectul lui Cristi Minculescu, consideră că este parte din istoria Iris și îndreptățit să o continue în felul său. ”Adevăratele povești de dragoste nu se încheie niciodată. Punem virgulă, nu punct unei istorii ce se scrie acum, din linia întâi. Ține minte…sfârșitul nu-i aici!”.

Citeşte şi: CUTREMUR în fotbal: Pandurii e aproape de revenire în Liga I

Iris 4 Ever vor concerta pe 7 octombrie, iar Iris pe 27 octombrie, ambele în noi formule şi sărbătoresc separat 40 de ani de la naşterea unei legende.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.