Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul Tom Brady se retrage din NFL, la vârsta de 44 de ani

https://www.inquirer.com/
Tom Brady

Legendarul jucător de fotbal american Tom Brady a decis să se retragă din NFL, la vârsta de 44 de ani, susţine ESPN. Brady are în palmares şapte trofee Super Bowl.

Compania TB12 Sports, care îi aparţine sportivului, a postat pe Twitter un mesaj din care reieşea că Brady se retrage: “7 Inele Super Bowl, 5 MVP-uri Super Bowl, 3 Premii de MVP al Ligii, 22 de sezoane incredibile. Mulţumim pentru tot, Tom Brady”. Însă ulterior mesajul a fost şters.

Agentul lui Brady, Don Yee, a dat publicităţii un comunicat referitor la informaţiile ESPN: “Înţeleg speculaţiile avansate despre viitorul lui Tom. Fără să vorbim despre corectitudinea sau incorectitudinea ştirii, Tom va fi singura persoană care îşi va anunţa planurile cu o corectitudine desăvârşită. El ştie realităţile business-ului fotbalului şi calendarul la fel de bine ca oricine, aşa că acest lucru va avea loc curând”.

Tom Brady şi-a exprimat în trecut dorinţa de a petrece mai mult timp cu soţia sa, supermodelul Gisele Bundchen, şi cu cei trei copii ai lor.

Brady a jucat de-a lungul carierei pentru New England Patriots (2000-2019) şi Tampa Bay Buccaneers (2020-prezent). El a câştigat de şapte ori Super Bowl şi a stabilit mai multe recorduri în NFL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.