Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leicester City a eliminat pe Bournemouth, iar Newcastle pe Blackburn Rovers

record penaltyuri

Echipa Leicester City a învins marţi seara, în deplasare, scor 1-0 după prelungiri, formaţia Bournemouth, în optimile Cupei Angliei. Într-un alt meci al zilei, Newcastle a eliminat pe Blackburn Rovers cu 4-3 după lovituri de departajare, potrivit news.ro.

Cu portarul român Ionuţ Radu rezervă, Bournemouth nu a reuşit să se impună în faţa echipei de ligă secundă Leicester City. Nu a fost însă o surpriză pentru că ultima victorie a lui Bournemouth în toate competiţiile s-a înregistrat cu o lună în urmă, de atunci echipa lui Radu bifând trei egaluri şi trei înfrângeri. În acelaşi timp, Leicester City adunase cinci victorii consecutive înainte de a pierde cu Leeds şi Middlesbrough.  Unicul gol al meciului de pe Vitality Stadium a fost marcat în minutul 105, de către oaspeţi, prin Abdul Issahaku, şi Leicester City merge în sferturile Cupei Angliei.

Într-un alt meci, Blackburn Rovers şi Newcastle au încheiat la egalitate după 120 de minute, scor 1-1, prin golurile lui Gordon (min. 71) pentru Newcastle şi al lui Szmodics (min. 79) pentru Blackburn. S-a intrat la lovituri de departajare şi Newcastle s-a impus cu 4-3, după ce Szmodics şi Hyam au ratat pentru gazde. De la oaspeţi a ratat doar Harvey Barnes, iar portarul Dubravka a apărat penalti-ul decisiv, trimiţând-o pe Newcastle în sferturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.