Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leicester City şi-a asigurat locul 2 în Premier League la final de an Londra, 28 dec /Agerpres/ - Lei

Facebook Leicester
Jucători Leicester

Leicester City şi-a asigurat locul secund în Premier League la final de an după ce a învins sâmbătă seara, în deplasare, pe West Ham United cu 2-1 (1-1), în etapa a 20-a din Premier League, ultima din 2019 potrivit agerpres

Kelechi Iheanacho a deschis scorul pentru ''vulpi'' în minutul 40, Pablo Fornals a egalat în minutul 45, pentru ca Demarai Gray să înscrie în minutul 56 pentru oaspeţi stabilind rezultatul final. 

Indiferent de rezultatul pe care Manchester City îl va obţine duminică seara cu Sheffield United, echipa pregătită de Brendan Rodgers încheie pe poziţia a doua în clasament, cu 42 de puncte, după Liverpool. 

Tottenham, antrenată de J ose Mourinho, nu a reuşit decât un meci egal, 2-2 (1-0), în deplasare, cu ultima clasată, Norwich City. Mario Vrancic a deschis scorul pentru gazde în minutul 18, Christian Eriksen a egalat în minutul 55, ''canarii'' au preluat din nou conducerea prin autogolul lui Serge Aurier în minutul 61, pentru ca Harry Kane să egaleze din nou în minutul 83 din penalty, închizând tabela de marcaj. 

Alte rezultate de sâmbătă au fost: 
Brighton - Bournemouth 2-0 
Southampton - Crystal Palace 1-1 
Newcastle United - Everton 1-2 
Watford - Aston Villa 3-0 

Sâmbătă seara se va mai juca Burnley - Manchester United, iar duminică se vor disputa partidele Arsenal Londra - Chelsea, Liverpool - Wolverhampton şi Manchester City - Sheffield United. 

În clasament lider detaşat este Liverpool, cu 52 puncte, urmată de Leicester City, 42 puncte şi Manchester City, 38 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.