Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leicester și Leeds au retrogradat din Premier League în ultima etapă - Everton s-a salvat

Premier League

Leicester și Leeds au retrogradat din Premier League în ultima etapă - Everton s-a salvat.

Leicester și Leeds au fost retrogradate din Premier League, după ce în ultima etapă a sezonului 2022/23 au fost confirmate locurile 19, respectiv 18, informează Mediafax.

Asta înseamnă că Everton a supraviețuit, soarta sa fiind pecetluită de o victorie lejeră cu 1-0 în fața lui Bournemouth, pe Goodison Park.

Lupta pentru retrogradare a fost principalul punct de atracție al ultimei zile a sezonului 2022/23 din Premier League și a fost drama pe tot parcursul după-amiezii pentru fanii lui Toffees, Foxes și United.

Everton avea un avantaj de două puncte pe locul 17 înaintea ultimei etape, Leicester fiind devansată de Leeds la diferența de goluri, ambele având 31 de puncte.

Leeds a fost condusă rapid, când Harry Kane a marcat în minutul 2 și nu a mai fost niciodată cu adevărat în competiție, deoarece Spurs a câștigat ușor cu 3-1.

Mai devreme în cursul zilei, Leicester a preluat conducerea împotriva lui West Ham prin Harvey Barnes și a ieșit din zona retrogradării, dar golul lui Abdoulaye Doucoure i-a adus pe Toffees în avantaj cu 1-0 în fața celor de la Cherries, revenind pe locul 17.

Leicester a reușit să o învingă pe West Ham, dar nu a contat prea mult, deoarece victoria lui Everton a dus-o pe locul 17.

Ultimul loc în claament era deja stabilit, Southampton fiind a treia echipă retrogradată.

Premier League a fost câștigată sezonul acesta de Manchester City, cu Arsenal pe locul 2, Manchester și Newcastle completând locurile ce duc în Liga Campionilor.

Liverpool și Brighton, locurile 5 și 6, merg direct în grupele Europa League, în timp ce Aston Villa va evolua în Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.