Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Grozavu, despre meciul cu Academica Clinceni: 'Dacă vom câștiga, putem spune că a fost un sezon reuşit'

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă online, că în cazul unei victorii în partida de pe teren propriu cu Academica Clinceni, din ultima etapă a play-out-lui Ligii I, va putea spune că acesta a fost un sezon reuşit pentru formaţia sa.

"Cred că toată lumea e fericită că s-a luat decizia de a se juca ultima etapă. Şi noi ne dorim să terminăm campionatul cu bine. Am avut un play-out plin de evenimente, ne bucurăm că am reuşit să readucem liniştea în sânul lotului şi clubului cu ultimul meci din deplasare (n.r. - victoria cu 3-0 cu FC Viitorul). Acum avem obligaţia ca la ultima partidă de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, să mai acumulăm trei puncte în clasament. Iar dacă vom câştiga putem spune că a fost un sezon reuşit, ţinând cont şi de prezenţa în finala Cupei României", a afirmat tehnicianul, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea torpilează Guvernul Orban: ‘O prostie cât casa’

"Această pandemie ne-a dat pe toţi peste cap, aşa că ne bucurăm că se încheie campionatul. Jucătorii vor avea o foarte scurtă vacanţă şi sper să revină la echipă reîncărcaţi, pentru că urmează un sezon de toamnă la fel de dificil ca perioada din această primăvară. Acesta a fost un sezon compromis... chiar şi la această ultimă etapă am fost anunţaţi abia în cursul zilei de azi că se va disputa. Noi jucăm acasă, dar pentru cei care trebuie să facă deplasări nu este un caz fericit să fii anunţat în ultima clipă. Însă ne bucurăm că s-a luat decizia ca aceasta să fie ultima etapă", a adăugat Leo Grozavu.

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe întâlneşte, miercuri, de la ora 17:00, pe teren propriu, formaţia Academica Clinceni, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a, ultima a play-out-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.