Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi, mesaj impresionant pentru Luis Enrique

www.agerpres.ro
Luis Enrique

Atacantul argentinian Lionel Messi a publicat luni un mesaj pentru a-i mulțumi antrenorului Luis Enrique, care părăsește FC Barcelona, și îi urează ''mult noroc în continuare'' chiar dacă presa spaniolă a evocat deseori relațiile complicate dintre cei doi. ''Îți doresc mult noroc pentru tot restul vieții, Luis Enrique. Mulțumesc pentru acești ani'', a scris starul Barcei pe Facebook.

Messi a însoțit acest mesaj cu o fotografie făcută după finala Cupei Regelui câștigată sâmbătă în fața lui Alaves (3-1), în care atacantul se îmbrățișează cu antrenorul său pe teren, conform Agerpres.

Luis Enrique, care a ales să nu-și mai prelungească contractul din cauza ''uzurii'' postului, și-a încheiat în acest weekend mandatul pe banca echipei catalane, câștigând al 9-lea său trofeu din 13 posibile în trei sezoane.

Acest mesaj al lui Messi vine ca un răspuns la comentariile dure făcute zi de zi despre Barca în acești ultimi trei ani. În ianuarie 2015, presa a evocat chiar o ceartă între antrenor și atacant, determinându-l pe acesta din urmă să dezmintă public ''minciunile''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.